VerdeVerdes kampanj mars 2020

Under mars månad kan du välja om du vill ta med dig en extra vän när du bokar och betalar 3 för 2! Mejla mig om vilken stadsvandring ni vill följa med på. Swisha 500 kronor till företagsswish 123 021 8511, så skickar jag bokningsbekräftelse med vändande mejl.


Presentkort

Varför inte ge bort ett presentkort på valfritt belopp, eller ett par stadsvandringar i stället för en blomma nästa gång du blir bjuden på middag?


Att få komma ut i frisk luft, att få en promenad på 90 minuter, kanske lära sig något nytt och framförallt umgås med andra människor är en jättebra gåva att få.


Ett presentkort ger mottagaren möjlighet till att längta, känna förväntan och till slut få minnen att dela med sig av till vänner och bekanta.


Presentkortet kan användas på alla cykel- och stadsvandringar hos VerdeVerde. För fullständigt program se www.verdeverdetravel.nu/sevardheter/


Klicka på länken nedanför för att sända mig en mejl.

Skriv "Presentkort" i ämnesraden. Uppge valfri summa för presentkortet och eventuellt namnet på mottagaren. Swisha vald summa till VerdeVerdes Företagsswish 123 021 85 11.

När betalningen har registrerats mejlar jag presentkortet