VerdeVerdes kampanjer

Privat stadsvandring


Ta med en speciell vän och upplev Stockholms vackraste kvarter och få historiekunskap samtidigt. Upplev stadens gator och gränder med egen auktoriserad Stockholmsguide i 90 minuter. Välj bland 28 olika stadsvandringar. Normalpris 2175 kronor, under perioden maj till juni 2020 betalar du bara 1000 kronor (för två personer). Mejla kontaktaverdeverdetravel@gmail.com (inga mellanslag) med önskemål om stadsvandring och förslag på datum. Inga avbokningskostnader.Du betalar med Swish när vandringen börjar.

Presentkort

Kan du inte gå just nu så finns möjligheten att stödja VerdeVerde Travel genom att köpa ett presentkort och gå senare. Alla presentkort har en giltighetstid fram till 31 december 2021.


Varför inte ge bort ett presentkort på valfritt belopp, eller ett par stadsvandringar i stället för en blomma nästa gång du blir bjuden på middag?


Att få komma ut i frisk luft, att få en promenad på 90 minuter, kanske lära sig något nytt och framförallt umgås med andra människor är en jättebra gåva att få.


Ett presentkort ger mottagaren möjlighet till att längta, känna förväntan och till slut få minnen att dela med sig av till vänner och bekanta.


Presentkortet kan användas på alla cykel- och stadsvandringar hos VerdeVerde. Ta mig direkt till vårt aktuella programutbud.


Gör så här:

1. Klicka här för att sända mig en mejl.

2. Skriv "Presentkort" i ämnesraden.

3. Uppge valfri summa för presentkortet och eventuellt namnet på mottagaren.

4. Swisha vald summa till

VerdeVerdes Företagsswish 123 021 85 11.

5. När betalningen har registrerats mejlar jag över presentkortet.