VerdeVerde Travel - den gröna guiden

FAQ - de vanligaste frågorna

vad är verdeverde travel

VerdeVerde Travel är en arrangör av upplevelser i Stockholm. Vi erbjuder ett 30+ olika stadsvandringar till fots- och på cykel.

vem äger verdeverde travel

När företaget grundades 2017 var det för att i första hand locka italienska turister till Stockholm. Verde betyder grönt och VerdeVerde står för hållbara stadsvandringar i en grön huvudstad. Företaget ägs och drivs av Stefan Maurbakken och är 100 % svenskt.

varför skall jag välja verdeverde travel

VerdeVerde erbjuder Coronasäkrade och hållbara stadsvandringar i Stockholm året om. Troligen har vi Stockholms största utbud av stadsvandringar och alltid med en auktoriserad Stockholmsguide. Vi har mer än 30 års erfarenhet av turistbranschen i Sverige och utomlands. Vi älskar att ge service och svara snabbt på förfrågningar. Vi bjuder på berättarglädje, humor och passion. Vi blandar Stockholmshistoria med gröna natur, kuriosa och Feelgood. Med många bilder från förr.

hur många deltagare tar du emot?

Sedan november 2020 får offentliga grupperna inte ha mer än 7 deltagare plus guide. Innan Coronarestriktionerna var grupperna på 15-20 personer. VerdeVerde hade över 4000 deltagare på sina vandringar under 2020.

hur bokar jag

Klicka på knappen BOKA längst upp till höger så länkas du till bokningssidan. Överst till höger syns två flaggor, trycker du på den svenska flaggan får du bara upp svenska aktiviteter. Välj vilken stadsvandring du vill boka genom att trycka på den röda knappen BOKA. Välj datum med hjälp av pilarna, bokningsbara datum är markerade med en liten grå ruta. Klicka där och välj sedan antalet deltagare totalt, te x 2 personer. Därefter skriver du hur många som är vuxna och senior eller barn under 15 år. Avslutningsvis lämnar du namn, telefonnummer och e-postadress. Meddelanderaden fyller du bara i om du behöver informera oss om något. Du avslutar med att trycka på den svarta knappen BOKA. Du kan betala med G Pay eller kreditkort. När du fyllt i alla uppgifter klickar du på BETALA XXX kronor så skickas en bokningsbekräftelse till dig per automatik.

jag har ett presentkort - hur gör jag?

Har du ett presentkort hos VerdeVerde Travel räcker det att du skriver en rad och berättar vilken stadsvandring du vill delta i och vilket datum så bokar jag in dig. Jag skickar en bokningsbekräftelse via e-post.


Har du istället ett presentkort hos Live-it eller Upplevelser.se måste du informera oss om boxnummer samt säkerhetskod och vilken vandring du vill delta i.

går det att betala med kontanter

Javisst kan du betala med kontanter, kontakta mig i förväg med ett mejl så att jag kan boka in dig manuellt. Du betalar kontant vid samlingsplatsen och får ett digitalt kvitto av oss via e-post.

kan jag betala med swish

MJavisst kan du betala med Swish, kontakta mig i förväg med ett mejl så att jag kan boka in dig manuellt. Du betalar med Swish vid samlingsplatsen och får ett digitalt kvitto av oss via e-post.